menu-icon.png
Menu

Om vores produkter

Produktudviklingen
Vi har stadig produkter, som har været i sortimentet siden Svend Michelsens tid, men størstedelen er nye ting, som konstant bliver afprøvet. Ofte er det nyfortolkninger af allerede kendte produkter, fx som vi har gjort det med vores flødeboller, petit fours og senest trøffelkugler.

 
Fairtrade 5stk trøffelkugler_cropped

Flødebollerne
Vi pisker skummet op og sprøjter flødebollerne op i hånden på en tyk marcipanbund, inden de bliver overtrukket med et tykt lag chokolade. Afhængig af drys eller Sv. Michelsen signatur er det hænderne og øjnene, der igen overtager og kontrollerer, inden levering til butikkerne.
Vi prioriterer dyrevelfærd højt og bruger udelukkende æg fra fritgående høns. Vi er stolte over at være blevet hædret på Dyrenes beskyttelse Wall of Fame for at have produceret den første flødebolle af æg fra fritgående høns. Klik her for at se en lille film, der viser hvordan vi laver vores flødeboller.
 
Flødeboller_croppedsuare

Vores dragéer

Vi dragerer både lakrids, mandler og hasselnøddedragéer på vores fabrik. Også her er alle ravårer af bedste kvalitet, og det er noget, der kan smages. Alle vores produkter er glutenfri - også vores lakridsdragé. Klik her for at se en lille film, der viser hvordan vi dragerer.


 

_KWI3251-Drageer med eksempler ved siden af

 

Vores petit fours og overtrukne chokolader

Vores chocolatiers ruller marcipanen ud, og petit fours bliver skåret i hånden i den størrelse, der nu skal bruges, inden de bliver lagt på båndet og overtrukket med chokolade og pyntet – naturligvis også i hånden. 

Vores støbte chokolader
En af de vigtigste ting ved chokoladeproduktion er, at chokoladen er korrekt tempereret. Det giver det rette knæk, og det er også tempereringen, der giver den smukke blanke overflade på ikke mindst de støbte chokolader.

 

Støbte æg square


 

Kunstdåsen 

Et af Sv. Michelsen Chokolade allermest kendte og elskede produkter er Kunstdåsen, som en række kendte kunstnere gennem årene har udsmykket. Læs mere om Kunstdåsen og traditionerne bag den her.


Holdbarhed og opbevaring

Vores chokolade er frisk. Og vi sætter en ære i, at den bliver spist frisk.
Den holder sig bedst, hvis den bliver opbevaret køligt - mellem 16 og 20 grader. Og helst ikke i sollys. 

Følg os på facebook.com/svmichelsenchokolade eller instagram.com/explore/tags/svmichelsen - og del meget gerne dine chokolade-øjeblikke med os under #svmichelsen

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre

Til kurven

Hjemmesiden bruger cookies

Vi anvender cookies til at få hjemmesiden til at fungere og til statistik, vi kan bruge til forbedringer. Du accepterer brugen af cookies når du klikker videre på siden. Læs mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem her.