Chokoladen

Vi er Fairtrade certificerede, og indkøber alt vores kakao under Fairtrade's internationale kakaoprogram fra chokolade-kooperativer i Ghana og Elfenbenskysten.

Vi definerer recepterne og kontrollerer derefter, hvordan chokoladebønnen fermenteres, tørres, afskalles, presses, formales, ristes og concheres, så vi får præcis den kvalitet og
smag, vi ønsker.

Læs mere om samarbejdet med Fairtrade her

Nougaten

Vi bruger to slags nougat, én med en mere velkendt "dansk" smag, og én hvor hasselnøddernes er brændt hårdere og smagen træder mere markant igennem.

Vi laver dem naturligvis begge af hasselnødder og vores egenkakaomasse.

Marcipanen

En af hovedingredienserne i vores chokolade er marcipan. Hvordan marcipan skal smage, har man forskellige holdninger til verden over, og i Danmark er vi vant til en mere bitter smag end den søde smag, man kender i mange andre lande.

Vi bruger tre forskellige slags marcipan, med op til 66% mandelindhold, og både med og uden abrikoskerner, da både sammensætning i massen og grovhed i formalingen har en funktion i forhold til de øvrige råvarer, som vi sætter marcipanen sammen med. F.eks. bruger vi en bitter marcipan til vores flødeboller, hvilket giver et perfekt modspil til det søde skum.

Sv. Michelsen Chokolade marcipan
Sv. Michelsen Chokolade glutenfri lakrids
Sv. Michelsen Chokolade overtrukket chokolade
Konditeri chokolade

Trøflen

Vores trøffel, eller ganache, er ligeledes lavet helt fra grunden. Mælk og vores egen koncentrerede chokolade røres sammen med vanilje, lakrids osv., og skal herefter have tid til at sætte sig, så trøflen får den helt rigtige konsistens. 

Lakridsen

Vores lakrids er glutenfri og har - synes vi - den helt rigtige smag og det helt rigtige bid i vores drageer.

Chokoladen

Vi er Fairtrade certificerede, og indkøber alt vores kakao under Fairtrade's internationale kakaoprogram fra chokolade-kooperativer i Ghana og Elfenbenskysten.

Vi definerer recepterne og kontrollerer derefter, hvordan chokoladebønnen fermenteres, tørres, afskalles, presses, formales, ristes og concheres, så vi får præcis den kvalitet og
smag, vi ønsker.

Læs mere om samarbejdet med Fairtrade her

Sv. Michelsen Chokolade overtrukket chokolade

Nougaten

Vi bruger to slags nougat, én med en mere velkendt "dansk" smag, og én hvor hasselnøddernes er brændt hårdere og smagen træder mere markant igennem.

Vi laver dem naturligvis begge af hasselnødder og vores egenkakaomasse.

Konditeri chokolade

Marcipanen

En af hovedingredienserne i vores chokolade er marcipan. Hvordan marcipan skal smage, har man forskellige holdninger til verden over, og i Danmark er vi vant til en mere bitter smag end den søde smag, man kender i mange andre lande.

Vi bruger tre forskellige slags marcipan, med op til 66% mandelindhold, og både med og uden abrikoskerner, da både sammensætning i massen og grovhed i formalingen har en funktion i forhold til de øvrige råvarer, som vi sætter marcipanen sammen med. F.eks. bruger vi en bitter marcipan til vores flødeboller, hvilket giver et perfekt modspil til det søde skum.

Trøflen

Vores trøffel, eller ganache, er ligeledes lavet helt fra grunden. Mælk og vores egen koncentrerede chokolade røres sammen med vanilje, lakrids osv., og skal herefter have tid til at sætte sig, så trøflen får den helt rigtige konsistens. 

Sv. Michelsen Chokolade marcipan

Lakridsen

Vores lakrids er glutenfri og har - synes vi - den helt rigtige smag og det helt rigtige bid i vores drageer.

Sv. Michelsen Chokolade glutenfri lakrids