Gratis levering i Danmark og Sverige

Stribede kokossnitter

Stribede kokossnitter

Ingredienser:

½ dl gojibær

½ dl kokos

300 g marcipan

1 tsk kakaopulver

150 g mørk Sv. Michelsen Chokolade 62%

Fremgangsmåde:

Blend gojibær og kokos til orange pulver.

Ælt 2/3 af drysset i 200 g marcipan til en ensartet marcipandej. Ælt kakaopulveret i resten af de 100 g marcipan og rul dejen ud.

Halver goji marcipanen og rul den ud i to plader. 

Læg marcipanen i lag med chokolademarcipanen i midten.

Smelt og temperer mørk chokolade og overtræk marcipan pladen med chokoladen eller pensl den på i lag. Drys med resten af gojidrysset og skær pladen ud i trekanter.

Del

Inspiration & nydelse

Følg med på Instagram

Svend Michelsen Chokolade leverer gratis i Danmark, uanset om du vil forkæle.

Følg os