Vi kan ikke længere nå at sende julenydelserne i år, men besøg vores butikker, som har åbent lillejuleaftensdag og åbner igen fredag d. 27. december.
Flødebollekage

Flødebollekage

Denne kage er så nem at lave, og den er en lille smagfuld humørbombe. Man kan også lave en større portion med store vores store flødeboller. Husk at gem opskriften

Ingredienser til flødebollekage ( ca. 2-4 personer)

  • 5 Svend Michelsen Chokolade mini flødeboller
  • 2 1/5 dl fløde
  • 10-12 makroner
  • 1 tsk vanilje sukker
  • 1 spsk. Flormelis
  • 1 spsk græsk yoghurt eller creme fraiche
  • Bær

Fremgangsmåde: 

1. Pisk flødeskum:

Start med at piske fløden til en luftig flødeskum. Tilsæt vaniljesukker, flormelis og græsk yoghurt (eller creme fraiche), og vend det hele sammen, indtil det er godt blandet.

2. Læg bunden:

Knus makronerne groft og fordel dem som en bund på dit serveringsfad eller i portionsglas.

3. Tilføj flødeboller:

Læg et lag flødeskum oven på makronerne. Placér flødebollerne med bunden nedad på flødeskummet. Brug bagsiden af en ske til forsigtigt at trykke flødebollerne flade.

4. Byg kagen op:

Tilføj endnu et lag flødeskum, så flødebollerne dækkes. Top kagen med friske bær for at tilføje lidt syrlighed og farve.

Del

Inspiration & nydelse

Følg med på Instagram

Svend Michelsen Chokolade leverer gratis i Danmark, uanset om du vil forkæle.

Følg os