Flødebollekage
Denne kage er så nem at lave, og den er en lille smagfuld humørbombe. Man kan også lave en større portion med store vores store flødeboller. Husk at gem opskriften
Ingredienser til flødebollekage ( ca. 2-4 personer)
- 5 Svend Michelsen Chokolade mini flødeboller
- 2 1/5 dl fløde
- 10-12 makroner
- 1 tsk vanilje sukker
- 1 spsk. Flormelis
- 1 spsk græsk yoghurt eller creme fraiche
- Bær
Fremgangsmåde:
1. Pisk flødeskum:
Start med at piske fløden til en luftig flødeskum. Tilsæt vaniljesukker, flormelis og græsk yoghurt (eller creme fraiche), og vend det hele sammen, indtil det er godt blandet.
2. Læg bunden:
Knus makronerne groft og fordel dem som en bund på dit serveringsfad eller i portionsglas.
3. Tilføj flødeboller:
Læg et lag flødeskum oven på makronerne. Placér flødebollerne med bunden nedad på flødeskummet. Brug bagsiden af en ske til forsigtigt at trykke flødebollerne flade.
4. Byg kagen op:
Tilføj endnu et lag flødeskum, så flødebollerne dækkes. Top kagen med friske bær for at tilføje lidt syrlighed og farve.