Hjemmelavede Kokosbrød
Er du vild med smagen af kokos og mørk chokolade? Så er kokosbrød den perfekte treat for dig! Denne opskrift er nem at følge og giver en sød og cremet snack, der smager fantastisk og ser imponerende ud.
Her får du opskriften på hjemmelavet kokosbrød, som kombinerer den søde smag af kondenseret mælk, kokosmel og kvalitetschokolade fra Sv. Michelsen.
Ingredienser til kokosbrød (ca. 10-12)
- 340 g kondenseret mælk (sødet)
- 250 g kokosmel
- 200 g mørk Sv. Michelsen Chokolade 62%
- Ristede kokosflager til pynt
Fremgangsmåde:
-
Kom kondenseret mælk i en skål.
-
Tilsæt kokosmel og ælt det sammen til en fast dej.
-
Kom kokosdejen i køleskabet i en times tid, til den er blevet fast.
-
Form kokosdejen til små stænger på ca. 8 cm og 20-25 g.
-
Smelt og temperér mørk chokolade. Overtræk kokosstængerne med chokoladen eller pensl den på i lag.
- Pynt kokosstængerne med ristede kokosflager.
Tips
Du kan også udskifte 50 g kokosmel med blendede ristede kokosflager i kokosdejen.